AVIVA MÓDSZER OKTATÓ

Könyves Ildikó vagyok, 2005-ben végeztem a Pécsi Tudományegyetem Egészségügyi Főiskolai Kar Szombathelyi Képzési Központjában védőnőként (iskolavédőnői szakiránnyal). A szakmában dolgoztam 3 évet, miközben továbbképeztem magam szintén Szombathelyen immár a Nyugat Magyarországi-Egyetem Savária Egyetemi Központban egészségtan tanárnak. Mindkét diplomámnak nagy hasznát vettem a munkám során.

Mindig is érdekelt a sport és a mozgás, így sport rekreáció és sport aerobik oktatói képzéseket is sikeresen elvégeztem. 2011 nyarán ismerkedtem meg az Aviva módszerrel, mely segített nőgyógyászati problémáim megoldásában, így egyenes út vezetett az Aviva oktatói képzés felé. Képesítésemet 2011 őszén szereztem nem titkolt céllal, hogy egész Zala megye területén segítsek rászoruló nőtársaimnak. Amióta oktatom az Aviva módszert Zala megyében számtalan megerősítést kaptam, hogy jó úton járok. Elég csak ha a "sikertörténetek" http://www.avivazala.hu/hu/sikertortenetek menüpont alatt valaki elkezdi olvasgatni a visszajelzéseket. Ill. megerősít a sok "gólyahír" is, hogy érdemes ezen az úton járni. 

Jelenleg (2016 február) második babámat várom (az első is igazi Aviva baba!).

A cikkeket immár a Facebookon létrehozott oldalamon is el lehet érni, megosztani, "lájkolni", s csatlakozni a zárt csoporthoz itt: http://www.facebook.com/avivazala. Várom az emaileket, leveleket az Aviva módszerrel, tornával kapcsolatban. 

 

13 december 2011

 

KAPCSOLAT

bővebb információért hívj! 06-30/3852881


írj emailt

Facebook Fan Page       Wikipedia