Több, mint 5 évet váratott magára ez az Aviva baba!

Az alábbi levelezést szeretném veletek megosztani. A sikertörténet kedves kolléganőm Fehér Zsuzsi érdeme, hiszen ő helyettesített, míg én kismama voltam. Viszont picit az enyémnek is érzem, mivel múlt héten Beatrix nálam tanulta meg a második kötet féle Aviva KISMAMA tornát.

 

Kedves Ildikó!

 

Egy évvel ezelőtt tanultam meg Fehér Zsuzsannától, Zalaegerszegen (téged helyettesített) az Aviva gyakorlatokat, ami nagy sikerrel járt, hiszen 18 hetes várandós anyuka  vagyok. Írtam Zsuzsinak is egy köszönet levelet (alul elolvashatod), amit feltölthet/ttek a honlapra. Viszont most meg szeretném tanulni a Várandósok tornáját, a könyvem megvan, de azért jobban érezném magamat, ha valaki helyesen megmutatná.

 

Kedves Zsuzsi!

 

Nagy örömmel üzenem, hogy 17 hetes boldog várandós édesanya vagyok. JUHUHUUU! Megtörtént velem is 5 és fél év után a nagy CSODA! 

Most lenne hamarosan egy éve, amikor kétségbeesetten böngésztem az interneten, a sikertelen petevezeték átfújás után. Az Aviva volt számomra az utolsó remény, hiszen a lombik program már folyamatban volt. Az orvosok által azon termékenytelen párokhoz tartozTunk, akiknél nem tudták megállapítani az okot, hiszen a vizsgálatok kimutatták, hogy egészségesek vagyunk, csak nálam a petevezeték záródott el néha a jobb, néha meg a bal oldalon. Ekkor tudtam, hogy ez csak lelki probléma, és ha az érzéseimmel bezártam a petevezetéket, akkor azt valamilyen módon ki lehet nyítni. Soha nem felejtem el, hogy milyen lelkesen és izgatottam utaztam Zalaegerszegre, hogy megtanuljam az Aviva tornagyakorlatokat. Mivel az alaptanfolyam a laparoszkópiás műtét után volt, és a hegek még nem voltak eltávolítva, csak 10%-ot gyakorolhattam. De ennek ellenére, már aznap este éreztem a torna pozitív hatását, hiszen a reproduktív szerveim életre keltek. Ekkor éreztem, hogy jó úton haladok. A hegek eltávolítása után januártól áprilisig pontosan végeztem a gyakorlatokat. Áprilisban már türelmetlen voltam, és intenzívebben tornáztam, egy hétig minden nap, ami nem volt a legjobb döntés, hiszen saját magamon tapasztalhattam, hogy a menzeszemet egy héttel később kaptam meg. Ezért mindenkinek melegen ajánlom, hogy tényleg vegyék figyelembe az Aviva oktatók pontos utasításait. Közben az Ayurvéda táplálkozás szabályait vettem figyelembe. Júliusig nagyon reménykedtem, hiszen az idő szorított, mivel augusztus végén kezdődött volna a lombik kezelés. Augusztus elején feladtam magamat, renoválás közepette voltunk, nem figyeltem oda annyira az egészséges étkezésre, nem gondolkodtam a teherbeesésről, hiszen a gyermekem sorsát az Isten és az orvosok kezébe adtam, azzal az erős hittel, hogy hamarosan valóra válnak álmaim..., és ebben a hónapban csodák csodájára elég volt csak egyetlen egy alkalom, hogy megtörténjen a várva-várt pillanat.  Hihetetlen volt, amikor végre a terhességi teszt kimutatta a PLUSZT.

Egész biztosan állíthatom, hogy fizikai sínen az Aviva tornagyakorlatok kinyították a petevezetékemet, a sors pedig olyan helyzetbe sodort, ami az elmémet kikapcsolta és a figyelmemet elvonta. Örök hálával tartozok Fehér Zsuzsannának és az Aviva módszernek, köszönöm. Beatrix Szlovéniából

 

 

22 december 2016

 

KAPCSOLAT

bővebb információért hívj! 06-30/3852881


írj emailt

Facebook Fan Page       Wikipedia