Szia Ildi,

elküldöm a mi sikertörténetünket.

Párommal 2016-ban döntöttünk úgy, hogy babát szeretnénk. Úgy gondoltam nem lehet semmi akadálya, hiszen fiatal vagyok, biztos gyorsan érkezni fog a gyermekáldás, ám sajnos nem így lett...
2017 elején kiderült, hogy petefészek cisztám van, amit elsőkörben próbáltak gyógyszerrel kezelni, sajnos sikertelenül, így egy műtét várt rám. Sokaktól hallottam, hogy egy ilyen műtét után gyorsan sikerül teherbe esni, hiszen teljesen rendbe teszik ilyenkor a nőket, így “biztos a siker”. Nagyon örültem ennek a hírnek, így teljesen más lelkülettel készültem a műtétre. A lábadozásom nem tartott hosszú ideig, rövid idő után visszaálltam dolgozni, ment minden a régi kerékvágásba. Izgatottak voltunk, vártuk, hogy végre megtörténjen a csoda, hogy legyen olyan hónap, amikor nem jön meg a menzeszem. Sajnos ez nem így lett... Mikor már hónapok teltek, úgy gondoltuk kellene választanunk egy másik utat, így elkezdtünk járni természetgyógyászhoz. Ő az első találkozás alkalmával kérdezte, hogy miért mentünk, mondtuk neki, hogy babát szeretnénk, mire az volt a válasza: “styJa, csak ennyi, ezen könnyen lehet segíteni!” Ennek a válasznak nagyon megörültünk, újra hatalmas lett a lelkesedés, vártuk ismét a csodát, gondoltuk most akkor már tényleg mindjárt itt lesz, de sajnos ismét nem így volt, több évig jártunk hozzá “hiába” (mindemellett nagyon élveztük a kezeléseket).
2018 év elején elmentünk immunológushoz, ahol kisebb problémák derültek ki, melyeket orvosoltunk, valamint nekem vérhigítót kellett elkezdenem szedni, mely egy újabb reményt adott, hiszen ismét azt hallottam, hogy aki elkezdi azt szedni, sikerült a fogantatás. Ismét nagyon reménykedtünk, de sajnos megint nem történt semmi. Egyszer csak olvastam az Avivarol, a jótékony hatásokról, majd elkezdtem utánajárni, hogy hol is lehetne megtanulni ezt a tornát, ami egy csomó mindenre gyógyír. Így kerültem kapcsolatba Ildivel és 2019 március elejére sikerült is egy Aviva alaptanfolyamot összehozni egy kisebb csapattal. Nagy lelkesedéssel vágtam bele, gondolva semmi vesztenivalóm nincs. A gyakorlatok betanulása után lelkesen csináltam heti rendszerességgel a tornát, aminek nagyon rövid időn belül meg is lett az eredménye, hiszen március végén megfogant, december 28-án pedig megszületett a mi csodánk, drága kislányunk.
Hihetetlen volt számomra, hogy egy “szimpla” mozgás ilyen jótékony hatással van az emberi szervezetre és ez akár ilyen rövid időn belül meg is tud mutatkozni.
Ettől a pillanattól kezdve buzdítom a környezetemben levőket, hogy ismerkedjenek meg az Avivaval és próbálják ki, hiszen abszolút megéri! 

K, L, S

17 június 2020

 

KAPCSOLAT

bővebb információért hívj! 06-30/3852881


írj emailt

Facebook Fan Page       Wikipedia