Aviva torna a fájdalmas menstruáció ellen 

Ha már több hónapja, vagy éve szenvedsz a fájdalmas menstruációtól akkor most jó helyen jársz!
Biztosan már ezer-egy cikket elolvastál az okairól. De minket nem is ez érdekel, hanem a megoldás!
Gyere próbáld ki az Aviva hormon tornát! Az Egyszerű módszer 18 alapgyakorlatával, amit otthon végezve csak fél órát vesz el az idődőből átmozgathatod az alhasi szerveket, ezáltal javul a vérkeringése, hormonellátása, salakanyagok eltávolítása és javulhat a fájdalmas menstruáció. A tanfolyamaimon részt vevőknek mindig elmondom, hogy az Aviva torna “Láblendítős” gyakorlatait receptre kellene felírni főleg a fiatal még nem kialakult hormonrendszerrel rendelkező tizenéves tiniknek fogamzásgátló helyett! Nem a ciklust állítjuk be a tornával – hiszen ez még nem is lehetséges ebben a korban – de a görcsökre, fájdalomra nagyon jó hatásúak a gyakorlatok.
Több megerősítő levelet, emailt is kaptam, hogy mennyira könnyen vészelték át ezeket a napokat az avivázók. Természetesen aki már nagyon régóta dysmenorrhoea-ban szenved annak egy alapos nőgyógyászati kivizsgálásra is szüksége van, hogy kizárjuk a nagyon sok hölgyet érintő endometriózist.

A tornák elérhetők Zala megyében Lentiben, Nagykanizsán, Zalaegerszegen de egyéni kéréseket időpontokat is egyeztethetünk.

Komplett előadásom van egészségnapokra, iskoláknak “Viszlát fájdalom!” címmel.

 

18 március 2019

 

KAPCSOLAT

bővebb információért hívj! 06-30/3852881


írj emailt

Facebook Fan Page       Wikipedia