Szia!

Már rég akartam írni, de mindig elmaradt.

2014. májusában hagytam abba a fogamzásgátló gyógyszert,  17 év szünet nélküli szedés után. Szerencsére gond nélkül megjött a menzeszem. Pár hónapot hormonmentes készítménnyel védekeztünk.
2014. ősztől gondoltuk hogy jöhet a baba, de október hónapba mikor nem jött meg a
menzeszem azt gondoltam terhes is lettem, elmentem orvoshoz és egy 5.2x5.4 cm petefészek cisztám volt sajnos. Norcolut gyógyszert kaptam. Utána újból minden hónapba pontosan megjött a menzeszem. Mivel még januárban is beteg lettem úgy döntöttem elmegyek megint orvoshoz nézzen meg, kiderült az oka hogy miért nem estem teherbe. Nagyon picik voltak a tüszőim, így ugye nem lett peteérés és még a nyálkahártya is vékonyabb volt mint a normál.
Három hónapos Clostilbegyt kúrát kaptam. Minden hónapban mentem vissza kontrollra, jó lett a tüsző méret, volt peteérésem is, nyálkahártya is megfelelő vastagságú volt, de terhes nem lettem a három hónap alatt sem. A harmadik hónap után küldött el a nőgyógyász hormonos vérvételre, aminek tökéletes eredménye lett és abban a hónapban voltam Aviva alapon Zalaegerszegen nálad május 23-án és 2x a begyakorlón május 26-án és június 2-án, (amit a vendégeim ajánlottak még áprilisban, mivel fodrász a szakmám!) A következő júniusi vérzésem már meg sem jött!!! Végre sikerült teherbe esnem. Én arra gondoltam, hogy nekem a beágyazódásnál segíthetett a torna. Mondtad emlékszem, hogy volt akinek volt ilyen is, elvileg nálam is így lehetett. Most vagyok 26 hetes kismama! (2015. nov. 3.)

Puszi, vigyázzatok magatokra!
Erika

 

Én köszönöm, hogy megoszthattam a történetedet! S majd várjuk a babás képet is!

És meg is van. 2016. január 14-én megszületett a gyönyörű AYSA baba! Minden avivázó nevében gratulálunk!

aysa (medio)

04 november 2015

 

KAPCSOLAT

bővebb információért hívj! 06-30/3852881


írj emailt

Facebook Fan Page       Wikipedia