Babák, tisztulás Avivával

 

 

Divat lett a felgyorsult világunkban nem emailben kommunikálni, annál inkább messengeren tértől, időtől függetlenül. Az alábbi sikertörténeteket osztottátok meg velem most júniusban. Mindegyiknek szívből örülök, s megerősít, hogy akár csak tanácsot adva, akár megtanítva a tornát, de értő "fülekre" talál, akik meghallgatnak, megfogadják a tanácsokat s gyakorolják a tornát, ami be is érleli annak gyümölcsét.

Szia! Bocsánat a késői zavarásért! Szeretném tudatni veled h szinte elmúlt a menses alatt az erős alvad vérzés csak normál van, mint régen volt, aminek nagyon örülök!!! Jövő héttől nekiállok a tornának

-------------------------------

Szia Ildiko, remelem hogy jol vagytok es jol telnek a napjaitok Az Iza megmutatta skype-on a gyakorlatokat es utana rendszeresen vegeztem azokat..tele van a szivem halaval mert azota megtortent a gyermekaldas es mar a 14 hetben vagyunk sok puszi es minden szepet jot nektek

-------------------------------
Szia Ildi!
Van egy jó hírem!!!!!
Babát várunk! Sikerült...picit biztosan Aviva, meg picit más... de a lényeg a lényeg, h. Baba lesz nagyon nagy örömünkre:)
Kérdezném, h. Avivázni lehet-e kismamként ill. mely gyakorlatok, amiket végezhetek? esetleg van-e olyan órád, ahol foglalkozol kismamákkal?

-------------------------------
Szia Ildikó!
Ne haragudj, hogy megint kérdezek. Már lassan két hete meg kellett volna jönni a mensesemnek a de ez nem történt meg. Nem vagyok terhes, progeszteron szintet nézték, nagyon alacsony. Korrábbi e-mailjeimből emlékezhetsz a történetemre. Csinàlom a meghozó gyakorlatokat, de semmi. Az orvosom, azt mondta nem célszerű tovàbb várni, gyógyszerrel kell segíteni. Megbeszéltém vele  a tornaát, ő is támogatja ezeket a dolgokat. Volt esetleg hasonlò eseted? Az étrendvàltoztatás és a torna ennyire befolyásolhatta a progeszteron szintemet, ez amúgy is határon volt, mint kiderült? 
Szia Ildikó!
Csináltam egy csomó huppanást, helyrehozó gyakorlatokat fél órán át az előző napokban. Tegnap megjött a menzeszem. Keddig kaptam haladékot, hogy megjöjjön, örülök, hogy sikerült gyógyszer nélkül. Kedden lesz egy hormonvizsgálat kíváncsian várom. Gyakorlok tovább. Most már mindent csináljátok végig, amit tanultunk? 
Köszönöm szépen. Szép hétvégét!
 

07 június 2017

 

KAPCSOLAT

bővebb információért hívj! 06-30/3852881


írj emailt

Facebook Fan Page       Wikipedia