2 hete kaptam ezt a csodás üzenetet a Facebookon!

Szia Ildi,
Csak szerettem volna megosztani veled az örömünket. Csütörtökön töltjük a 12. hetet. 2016. január 14-re vagyok kiírva. Eddig úgy néz ki minden rendben a rosszulléteken talán már túlvagyok:) Viszont a meleget nagyon nehezen bírom s kicsit fáradékony vagyok, de kibírható.
Egy éve próbálkoztunk sikertelenül, tulajdonképpen, a magas prolaktinon kívül nem volt más probléma. Ennek eredménye válladékozás a mellemből. Kriszti, kolléganőm ajánlotta a tornát.
Nem szedtem semmit, az orvos csak annyit mondott, hogy próbálkozzunk, meg szedjek barátcserje kapszulát, de nem segített semmit. Viszont azon a héten szombaton voltam termékeny, amikor vasárnap voltunk az alaptanfolyamon. Még emlékszem is, hogy mondtad akkor, hogy aki tegnap volt együtt a párjával, az most nagyon koncentráljon, mert a torna rásegíthet a megfelelő helyre jutáshoz. Egyébként arra gondoltam, hogy esetleg lehetett valami enyhe letapadásom, és a torna felmozgatta, és pont jókor volt mindenki jó helyen. Hát én a saját nevemben csak köszönni tudom a közreműködést.

Sok sikert a többi avivás csajszinak is, és sok aviva babát! Puszi mindenkinek!
Anikó

ui.: Anikó 2015. április 26-án volt az Apolló Közösségi Házban aviva alaptanfolyamon s utána még 2 begyakorlón s a májusit már le is kellett mondania, mert pozitívat tesztelt!!! Nagyon nagyon szépen köszönöm, hogy megosztottad velünk ezt az örömhírt!

2016 január 8-án megérkezett LILLA! Gratulálok!

Lilla (medio)

13 július 2015

 

KAPCSOLAT

bővebb információért hívj! 06-30/3852881


írj emailt

Facebook Fan Page       Wikipedia