Az elmúlt hétvégén 2019. május 18-án Farkas Ági és Szabó Kitti képviselték az AVIVA Módszert, mint kiállítók a Gyerebaba Napon.

 

Ezen a napon igazán értékes szakmai előadások hangzottak el a babavállalást támogató témákról, mint például a táplálkozás fontossága és azon belül is, hogy mire érdemes odafigyelni, Bartha Ákos előadásában.

Dr. Bálint Sándor beszélt a test és lélek kapcsolatáról és gyermekvállalást körbevevő lelki folyamatok fontosságáról.

Dr. Tűű László pedig endokrinológiai szempontból közelítette meg a fogantatás kihívásait.

 

Mondhatom, hogy a téma kiemelkedő képviselői voltak jelen! Több mint 130 résztvevő hallgatta érdeklődéssel az előadásokat, szünetben pedig látogatta a kiállítókat.

 

Dr. Fülöp István beszélt a mai magyarországi meddőségi kérdés társadalmi érintettségéről és kiemelte, hogy a lakosság majdnem fele érintett a kérdésben valamilyen módon, akár közvetlenül, akár egy hozzátartozó révén.

Ez igen sajnálatos tény! S rávilágít a probléma jelentőségére és az olyan módszerek fontosságára, melyek segítséget tudnak nyújtani a termékenység serkentésében!

 

Érdekes tény volt még, hogy a meddőség oka 40%-ban női, 40%-ban férfi és 20%-ban közös faktorokból származik. Vagyis a férfiak bevonása ugyan olyan fontos, mint a nőké!

 

Mindez számomra azt jelenti, hogy fontos küldetésünk van, mint AVIVA oktatók! Mi látjuk, tudjuk, hogy milyen változásokat hoz az egyén és a család életében is ennek a csodálatos módszernek a gyakorlása!

S tapasztaljuk akár a saját, akár a tanítványaink történetén keresztül is, hogy milyen nagy mértékben tudja segíteni a küszködő párok útját a gyermekvállalásban. (Idézet Szabó Kitti Aviva oktatótól!)

 

28 május 2019

 

KAPCSOLAT

bővebb információért hívj! 06-30/3852881


írj emailt

Facebook Fan Page       Wikipedia