Egy alaptanfolyam margójára

slancio2 (grande)
2019. augusztus 10-én tartottuk Nagykanizsán a Silhouette studioban a nyári Aviva torna alaptanfolyamot 3 lelkes résztvevővel. Tudni kell, hogy igaz, hogy az Aviva torna sokszor úgy él a köztudatban, mint a gyermekáldást elősegítő torna. De ennél sokkal több. Amikortól egy nőnek már van ciklusa egészen annak elmúlásáig nagyon hasznos és fontos. Gyakorlataival elősegíti a rendszeres és elviselhető menstruációt. Megemelheti az alacsony hormonszinteket (pl. a progeszteront), vagy éppen csökkentheti a magas prolaktin szintet. Ezért változó kori problémákra is bátran ajánlom. Az éjszakai izzadás, szívdobogás, kimelegedés, ami kíséri a változó kort - a tornával sokkal elviselhetőbb lesz. Pároknak szintúgy sokat használ a torna, mivel serkentőleg hat az alhas szerveire. Férfiaknál emeli a spermiumok számát, mozgékonyságát fokozza. ph (grande)
Hölgyeknél a torna gyors gyakorlataival, mintha feléledne a medence. A megserkentett vérkeringés több hormont, vitamint, ásványi anyagot visz a célszervekbe. Segíthet a letapadt petevezetéknél láblendítős gyakorlataival. Ugyanezek a gyakorlatok segítenek elviselni a fájdalmas és görcsös menstruációt és fokozzák az ovulációt. Kiemelném, hogy fogamzásgátló abbahagyása után is érdemes Aviva tornázni, hogy minél előbb helyreálljon a természetes menstruációs ciklus.
Mindez megtanulható egy kb 4-5 órás torna keretében. A tornázást segítik a rendszeres begyakorló órák és az Aviva könyv.
Várlak téged is szeretettel Zalaegerszegen, Nagykanizsán, vagy Lentiben, hogy neked is minél előbb kifejtse áldásos hatását az Aviva torna!sclancio1 (grande)

30 január 2012