Ciklus meghozása Aviva tornával

 

Közreadom egy levélváltásomat az érintett engedélyével, mivel fontosnak tartom azt kommunikálni hogy nem "csak" babáért hasznos gyakorloni az Aviva tornát, hanem pl. ciklus meghozására is alkalmazható.

Szia Ildikó!

Ne haragudj, hogy a nyár közepén zavarlak.
Már pár alkalommal kértem a segítségedet. Most az a probléma, hogy kimaradt a menzeszem 1 hónapja. Voltam orvosnál, hüvelyi UH történt. A méhnyálkahártya vastag, ami azt jelenti, hogy bármikor megjöhet.  Nem jön a baba. Az orvos gyógyszert írt fel, hogy azt vegyem be. De tegnap este jutott eszembe, hogy az Aviva tornában van egy gyakorlat, ami meghozza gyorsan. 
43 éves vagyok, de még soha nem késett ennyit. Eddig mindig minden hónapban megjött 21-30 nap között. 
Volt egy petevezető eltávolításom áprilisban. A tornát nem végeztem, mert fájt a petefészkem környéke. Most már csak ritkán fáj. 
Mit tegyek?
Köszönöm válaszod!
2016.08.04.
-------------------------------------------------------------------------------
Válasz:
Szia!
Én hasonlóan voltam tavaly áprilisban. Már babát szeretttünk volna s 39 napos késésem volt. A terhességi tesztek negativok voltak, de nem mertem huppanni a tornákon mert volt olyan avivás hölgy, akinek az elején a teszt negatív volt. Elmentem én is ultrahangra ami jó vastag nyálkahártyát mutatott, de babát nem. Az orvos szintén felajánlotta a gyógyszeres meghozás lehetőségét, de nem kértem. Tudva hogy már biztosan nincs baba, amikor oktattam a tornát mindig huppanásokkal végeztem, ill. otthon is így tornáztam még pluszban s két nap múlva meg is jött. Lehet, hogy volt terhesség kezdemény csak nem ágyazódott be, tapadt meg. Tehát én tornáznék. Főleg a 3-ast a szék mellett lábujjhegyen huppanással, a 7-est a Helyrehozó gyakorlatot szintén huppanással ill a pánik gyakorlatot sokáig.
Ősztöl jövök vissza oktatni.
Majd ird meg mi lett!
Jó tornázást!
Ildi
________________________________________
Szia!
Köszi a válaszodat! A kérdésem még az lenne, hogy a gerinc problémám miatt /gerincsérv nincs kimutatva, de többször kiboltosul/ csinálhatom e a huppanást. Vagy csak óvatosan, gondolom. A 3-st, 7-st nagyon sokszor vagy hányszor? Az egész gyakorlat sort végezzem, vagy csak amiket leírtál?
Csak ZEG-en oktatsz?
Nk-ra nem jössz? Itt Nk-án élek. De gyakorlóra elmegyek Hozzád ZEG-re is. 
Majd megírom természetesen.
______________________________________________________________
Szia!
Csinálnám a 18 gyakorlatot s ilyen esetben nem huppannék de gyorsan intenzíven csinálnám s erős beszorításokkal! Heti 3-4x...
______________________________________________________________
Szia Ildi!
Örömmel számolok be arról, hogy megjött a menzim nagyon erős görcsökkel. Az igazság az, hogy az egész 18 gyakorlat sort nem tudtam elvégezni, mert a derekam fájt. A beszorításokat minden este csináltam /10-15/, többet nem tudtam. A huppanásokat óvatosan. 
A kérdésem az lenne, hogy most a menzi alatt is csináljak beszorítást? Vagy huppanást?
Menzi után azonnal kezdjem el a 18 gyakorlatot? Félidő után is csináljam? Heti 3-4 x? Ugye mi is babát szeretnénk, ezt írtam. Lombikra nem megyünk. Az orvos szerint 1 % esélyem van! 
Köszi válaszod! Ha lesz gyakorló óra ZEG-en vagy Kanizsán írd meg. 
szia
A.
2016.08.11.
____________________________________________________________

Szia!

Ügyi vagy nagyon. Igen lehet tornázni a vérzés alatt is de mivel babára gyúrtok mindent csinalhatsz amit a gerinced is megenged és jólesik de erús beszoritások nélkül vagy el is hagyhatod s huppanások nélkül. A gyakorlatok anélkul is eléggé hatásosak ha mozgatod a medencéd s vérbőséget, több hormont hoz oda. Elég heti 2-3x csinálni a felórásat. Sok sikert és kitartást kivánok!

Ildi11 augusztus 2016

 

KAPCSOLAT

bővebb információért hívj! 06-30/3852881


írj emailt

Facebook Fan Page       Wikipedia