Kedves Avivások!

Zalaegerszegen sok Avivás ismeri az alábbi történet szereplőjét, mind személyesen mind FB útján, mivel ahol tud segít másoknak is tapasztalatával. Olyan utat járt be amit nem sokan, de ő az élő példa rá, hogy helyre lehet hozni magunkat! Már az első történetét is közkinccsé tettük mind a honlapon mind a FB-on. Amikor az endometriózisát legyőzve részben Aviva tornával sikerült a várvavárt várandósság s gyönyörű kislánya született. Itt olvashatjátok ezeket a történeteit:

http://www.avivazala.hu/hu/endometriozis-es-aviva-torna

és itt is ő szerepel:

http://www.avivazala.hu/hu/endometriozis-es-varandossag-folyt-kov-2-resz

Tehát idén tavasszal újra felvettük a kapcsolatot mert elérkezettnek látták az időt, hogy újra bővüljön a család és kistestvért szerettek volna. Tehát egy kis aviva torna sosem árt. De olvassátok őszinte levelét!

 

Szia Ildi!

 

Újra szeretném a mi jó hírünket veled megosztani, pénteken (2015. szept 18!) leszek 14 hetes kismama. Igazából most úgy néz ki, elég volt a pajzsmirigy gyógyszer, mert se progeszteron krémet, se diétát, se a tornát nem gyakoroltam. Csak amikor tavasszal voltam nálad begyakorlón, akkor 1-2-szer tornáztam. Mondta is a nőgyógyász, hogy engem aztán jól meggyógyítottak ebből az endometriózisból! Minden jót neked! Üdv: É.

21 szeptember 2015

 

KAPCSOLAT

bővebb információért hívj! 06-30/3852881


írj emailt

Facebook Fan Page       Wikipedia