Kedves Ildi!
2018 tavaszán voltam nálad Aviva alaptanfolyamon Nagykanizsán. Elzáródott petevezetékkel és erős menstruációs fájdalmakkal. Megosztom levelezésünket, hogy másoknak is erőt adhassunk:
Szia Ildi! Holnap műtenek (2018 június 8). Laparoszkopiàs műtèt lesz hogy kiderüljön valòban endometriozisom van-e. Màr a kòrhàzban vagyok ès kissè kètsègbe esve, mert az első megbeszèlèsnèl a doktornő azt mondta, hogy ha endo miatt nem àtjàrhatìak a petevezetèkeim akkor el szoktàk tàvolìtani, mert veszelyezteti a lombikprogram sikeressègèt, hogy esetleg ott tapadna meg a baba. De èn ebbe nem akarok belemenni. Màrmint nem szeretnèm elvenni magamtòl az eselyt, hogy valamikor termèszetesen teherbe eshessek. Mègis mennyi lehet az esèlye, hogy pont ott tapadna meg a lombikbaba? Szerintem nem kène azert előre kivenni a vezetèkeket, mert veszèlyes. Egyèbkènt az elmùlt kèt menszeszemnèl nem volt olyan nagy hasfàjàs mint szokott, lehet màr alakul a javulàs. Reggel megkèrdez ùjra a doktornő, hogy döntöttem. Azt mondta ha nem szeretnèm, akkor nem nyùlnak a vezetőkhöz, csak màshonnan tàvolìtjàk el az endometriòzist ha talàlnak. Tudsz nekem valami biztatòt mondani? Szerinted se hagyjam?
-Természetesen azt javasoltam, hogy ne engedje,hanem nézzék meg laparoszkóppal s a helyzet dönti el hogyan tovább, de ne távolítsák el a petevezetékeket. Ill. hátha nem is olyan súlyos, mint feltételezik.
-------------------------------------------------------------------------
Jún 9 (beavatkozás után)
Úgy nèz ki csak pici endometriózist találtak nàlam, azt a jobboldali petezsákon. Levettèk ès kivizsgàljàk mi az pontosan. Ami meg mègjobb hìr, mivel tavaly volt àtjàrhatòsàgim ès mindkettő el volt zàrodva. Most màr a jobboldali nagyon jòl àtjàrhatò lehet az Avivànak köszönhető. Mert ha az egèsz 18 gyakorlat csak ritkàn is csinalom meg, a 4es, 6os ès 8as gyakorlatokat heti többször is. Ùgyhogy nem is állok le, mèg kinyìlhat a baloldali is nagyon köszönöm neked ès az Avivának hogy ilyen csodàs dolog elèrhető Magyarországon, sok nőnek ezzel eselyt adva!!!
Szerinted ilyen műtèt utàn mikor lehet elkezdeni ùjra tornàzni?
A 6 hetet javasoltam, amig begyógyulnak a hegek. De természetesen azért az elején nagyon finoman, csak amennyi jól esik és húzó érzés azért még lehet.

04 július 2018

 

KAPCSOLAT

bővebb információért hívj! 06-30/3852881


írj emailt

Facebook Fan Page       Wikipedia