Javult a PCO-ja Aviva tornával és életmód változtatással!

 

Szia Ildi!

Szeretném megosztani veled a jó híreim! :)

Mielőtt még elmentem volna hozzád Zalaegerszegre Aviva tornára túl voltam 3 hónap closty kúrán! Sajnos egyik hónapban sem lett érett tüszőm max.10 mm-es volt a legnagyobb és az ultrahangon mindig csak a sok kicsi tüszőt lehetett látni mind a két petefészkemben a pco-tól! :(

Most voltam ultrahangon ez az első closty-s hónapom ismét és végre van 1 db 22 mm-es tüszőm a bal petefészkemben!A bal petefészkem már szép nincs látszatja a sok pici tüszőnek de sajnos a jobb az még olyan!

De nagy az öröm,hogy végre javulás van a pco-ból és hogy végre van érett tüszőm!Tudom ez még nem elég a babához,de már annak nagyon örülök,hogy javulás van!

Sokkal jobban odafigyelek az étrendre mit mikor eszek és mellette jóval több gyümölcsöt és zöldséget próbálok enni és a lúgosítást is elkezdtem!eltelt 2 hónap kb. hogy először voltam nálad szerintem nem nagy idő és elég gyorsan lett változás!Ahogy időm engedi próbálok tornázni!Szerintem hamarosan ismét megyek hozzád begyakorlóra mert még mindig van mit tanulnom! :)
Szép hetet! L.

20 október 2014

 

KAPCSOLAT

bővebb információért hívj! 06-30/3852881


írj emailt

Facebook Fan Page       Wikipedia