Képes beszámoló a 2019-es Adventi Aviva délutánról  és workshopról

A nőiség, nőiesség, pozitív gondolatok, kommunikáció jegyében rendeztem meg az immár hagyománynak számító Adventi Aviva délutánt Zalaegerszegen a Fitt Mama Studióban. Soha nem volt még ilyen sok résztvevő, mint idén. Köszönhető ez annak, hogy első hívásra mindenki elvállalta, hogy színesíti a délután programját. Kiállítóink többek között a Turi Csilla által vezetett Harmónia kuckó gyönyörű adventi ötleteket és dekorációkat hozott illetve a workshopokról is kérdezhették a lányok. Az Adventi Aviva esemény után kis családom egy része részt is vett a karácsonyi manókészítő workshopon (amit profi varrónő segített). Lást itt a végeredmény:
karácsonyi-manó (medio)
A kuckót az alábbi linken érhetitek el: Facebook oldala: https://www.facebook.com/harmoniakuckokft/

Mosható normál és tisztasági betétek, intimtölcsér Emesétől

Elfogadta meghívásomat Emese Zalaszentgrótról. Emese Női intimhigiéniás termékekkel (pl. mosható betétek, akár tangába is. Mosható melltartó betétek szoptató kismamáknak, és természetesen varr magas minőségben mosható pelusokat is) készült illetve forgalmazója a női intimkelyheknek (intimtölcséreknek), amelyek orvosi szilikonból készülnek. Standjánál egymást váltották a hölgyek információkra éhesen, mivel sokan nem is hallottak ilyenről hogy mosható betét. Szuper ötleteket kaptak, hogy hogyan állapíthatják meg, hogy melyik intimtölcsér a nekink megfelelő méret.
adventi-aviva-2019_11e (medio)adventi-aviva-2019_3 (medio)
Emese honlapját itt érhetitek el:
 
Facebook oldala: https://www.facebook.com/3me.pelenka/  azaz 3me Mosható pelenkák és betétek
Magát az Aviva délután egy kis ráhangolódó tornázással kezdtük a gyakorló Avivásokkal, így az aviva torna iránt érdeklődő hölgyek kedvet kaphattak és megismerhették kicsit ezeket az alhasi vérbőség fokozó különleges gyakorlatokat. De írás helyett beszéljenek inkább a képek:
adventi-aviva-2019_4 (medio)
adventi-aviva-2019_5 (medio)adventi-aviva-2019_14torna (medio)
 

A pozitív gondolatok hatása és a kommunikáció fontossága Fehér Pircsivel

 

Szűkebb környezetünkben nem kell bemutatnom Fehér Pircsi coach-ot. Kifejezetten örültem, hogy sűrű programja közepette is elvállalta a részvételt az délutánon. 3 szuper játékkal szemléltette a pozitív gondolatok teremtő erejét. Kifejezetten élvezték a lányok a "hogyan terjed a pletyka" - szemléletes játékot. Egy pillanat alatt megteremtette a vidám, nyitott és közvetlen hangulatot közöttünk!  De itt is inkább beszéljenek magukért a képek

adventi-aviva-2019_6 (medio)          adventi-aviva-2019_8 (medio)adventi-aviva-2019_9 (medio)          adventi-aviva-2019_15Pircsivel (medio)

 

Pircsi oldalát itt találhatjátok: http://feherpiroska.hu/

 

Női sorsokról Takács Erikával

 

Egészen este 21.00-ig állt a sor Takács Erikánál, mivel a női sorsokról tartott előadása után egyéni konzultációra is volt lehetőség. Elgondolkodtató előadása többeknek egy kis önismeretet, önvizsgálatot is jelentett. A nőiesség, a sors, a párunkat nem megváltoztatni akarás - csak hogy pár dolgot kiragadjak előadásából. Elmagyarázta a belső utazás lényegét, a szeretet - fényadás csodáját is.

adventi-aviva-2019_10 (medio)  adventi-aviva-2019_er (medio)  adventi-aviva-2019-eri (medio)

 
Erikát itt találhatjátok: Angyalok a fényadásban  illetve saját oldalán
Emellett mézeskalács, gyógyteák, nassolnivalók és az elmaradhatatlan forraltbor is segített az összehangolódásban. Köszönöm mindenkinek aki eljött, segített, kiállított, fotózott és külön kiemelném Gergye Andit a Fitt mama studió megálmodóját, hogy idén is nagy szeretettel, kedvességgel aktivitással biztosította nekünk a Studiót a programra.

17 november 2019

 

KAPCSOLAT

bővebb információért hívj! 06-30/3852881


írj emailt

Facebook Fan Page       Wikipedia