Krisztina már sinen van Aviva tornával (PCOS, endometriózis, ciszták)

 

 

Nos a mi történetünk sem rövid, mit ahogy a legtöbb meddő páré szerintem.

Az összes problémám csak véletlenül derült ki.
Volt egy vakbél műtétem, ami előtt kellett egy nőgyógyászati vizsgálat, hogy a panaszaimat véletlenül nem ilyen jellegű probléma okozza-e.
nos a vizsgálat során derült ki, hogy van egy 2 cm-es miomám, meg a petefészkeim tele vannak cisztákkal. Előtte sosem vizsgáltak meg ultrahanggal. Rákszűrés, vizsgálat aztán nagyjából ennyi. Hiába mondtam, hogy rendszertelenek a ciklusaim. Mivel gyereket akkor még nem akarta, hát én sem foglalkoztam vele...
Műtét után azért felkerestem egy másik nőgyógyászt és mondtam, hogy nekem ilyen problémám van. Még egy ultrahang vizsgálat, vérvétel... Kiderült hogy PCOS-t is bespejzoltam. Mivel akkor már menyasszony voltam, és azért akkor már babában gondolkodtam, így ezekre a diagnózisokra már ugrottam. De az orvos megnyugtatott, hogy a mioma pici, és mivel hogy, ha rendszertelenül is de menstruálok, minden ok. Hát jó....
Közben megtörtént az esküvő, próbálkozások tömkelege, sikertelenül... Fogtam magam, visszamentem az orvoshoz, aki természetesen azt mondta, hogy csak 1 év próbálkozás után lehet kimondani, hogy valaki meddő, addig nincs értelme vizsgálódni (két meddőséget okozó diagnózissal! ).
 
Közben elköltöztünk másik városba, itt is elmentem orvoshoz, hátha....Konkrétan ő is elhajtott, mert még nem próbálkoztunk egy éve... Aztán a sógornőm hallott az Aviva tornáról, hát veszíteni valóm nem volt, elmentem.. Egy darabig csináltam is, míg egy rossz mozdulatot követően bállt a derekam, sajnos abba kellett hagynom.
 
Aztán mikor már a depresszió kellős közepében voltam, akkor javasoltak egy pesti orvost. Elmentem. Megvizsgált, egyből mondta, hogy műtét... Műtét közben kivették a miómát, megcsinálták a petefészek drillinget és mellesleg még endometriózist is találtak. Hurrá! Ilyen diagnózisom még nem volt!! .
 
Műtét után mondta az orvos, hogy a petefészek probléma kiújulhat egy idő után, ez csak ideiglenes megoldás. És még plussz három miomát talát, amit nem lehetett megoperálni.
Hát mondom nem érdekel ha fáj, újra Avivázom.
És láss csodát eltűntek a miómák és a petefészkeim is rendben vannak végre a kontroll alapján!
A gyakorlatokat óvatosan végezve még a derekam sem fáj
amivel én még megspékeltem a "terápiát" az a barátcserje kivonat
nekem bevállt!
Köszi!
Kriszti

09 szeptember 2016

 

KAPCSOLAT

bővebb információért hívj! 06-30/3852881


írj emailt

Facebook Fan Page       Wikipedia