Aviva módszer Szeminárium Palermo 2015. június 18.

 

Az Aviva módszer, mint a nőgyógyászati problémák kisegítő terápiája a hagyományos mellett. - címmel tartottam Szicíliában szemináriumot 2015. 06. 18-án. Mérföldkőnek is nevezhetném a szemináriumot, mivel eddig is kevesen tanítottuk Olaszországban a szinte ismeretlen Aviva tornát, de Szicíliában még nem volt hasonló előadás és torna erről. A szeminárium a Paolo Giaccone Clinica Szülészeti- és Nőgyógyászati részlegének aulájában került megrendezésre. A szakma részéről nőgyógyászok, szülésznők, orvostanhallgatók, szülésznő hallgatók, pszichológusok tisztelték meg az előadást, s egy Palermóban élő honfitársunk is Dosztál Zsuzsanna, aki nagyon sokatt segített az utam megszervezésében, s a módszer népszerűsítésében, lévén ő is elvégezte Budapesten már az alaptanfolyamot. Köszönet érte!

 

A szakmai érdeklődés nem hiányzott az előadásról, de mint minden Szicíliában, ezeknek a dolgoknak is időt kell hagyni. Számukra egy újdonság, ami már Magyarországon  bevett gyakorlat, hogy a szakma, az orvosi társadalom is használja, ajánlja a módszert kiegészítő terápiaként. A további együttműködés alapjait próbáltam letenni, s remélem hamarosan visszatérhetek.
A szeminárium után a Fitness Project edzőteremben tartottam alap 4 órás foglalkozást két lelkes érdeklődőnek. Köszönetet szeretnék mondani Dr. Calogero Rinoldo szülész-nőgyógyásznak s Magyarországról Dr. Kovács Zoltán szülész-nőgyógyásznak, aki segített tapasztalatával, s az előadás anyagának összeállításában ill. Németh Zoltánnak a grafikonokért.  Könyves Ildikó Aviva módszer oktató Magyarország-Olaszország

Szeminárium Palermo

 

23 június 2015

 

KAPCSOLAT

bővebb információért hívj! 06-30/3852881


írj emailt

Facebook Fan Page       Wikipedia