Kedves Kolléganőm Sarkadi Edit (Aviva tánc) esetét teszem közkinccsé!

 

Amikor a CSODA már ott van szinte a küszöbön, és az Aviva már csak az utolsó csepp a pohárban- friss siker ezévből:)
"Kedves Edit!
Nagyon hálás vagyok a tanfolyamnak és hogy megismerhettem a módszert és Téged! Sokat segített nekem.
Azért kerestelek fel és végeztem el a tanfolyamot, mert kisbabát szerettünk volna. Én nagyon, de nagyon a természetes megoldások pártján állok. Lehetőleg semmi művi beavatkozás, minimális gyógyszer és hormon kezelésre még sose jártam. Pedig sok orvos felírta már.... Szerettem volna olyan megoldást találni, ami természetes módszerrel segít.


Enyhe IR-t és PCOS-t diagnosztizáltak nálam.

 

Diétát kellett már tartanom, illetve Meforált kellett szednem az IR-re. Nőgyógyászom dr. Kovács Zoltán. Szeretek hozzá járni. Nem riogat, nem bocsátkozik felesleges jóslásokba, korrekt és segíteni próbál mindig elsőként természetes úton. Az endokrinológus persze már hormonkezelést írt volna elő, mondván: Minél gyorsabban legyen eredmény!

Én nem vagyok ennek a híve, szeretem kivárni, hogy a természet hasson, úgy és olyan ütemben, amit az én testem is be tud fogadni. Kovács doki javasolta az Aviva Módszert. Sok mindent nem mondott róla, csak a honlapot és a nevedet. Így elkezdtem olvasgatni és egyre jobban tetszett. Be is jelentkeztem rögtön az első adandó alkalommal a tanfolyamra. A tanfolyam pénteken volt, és vasárnap már meg is jött a menstruációm 2 hónap után!!. Nagyon lelkes lettem! Akkor most hátha a cikluson belül is minden rendben lesz és összejöhet a kisbaba. Nagyon lelkesen gyakoroltam. Tetszettek is a mozdulatok, illetve annyira nagyon egyszerű. Gondoltam vesztenivaló aztán igazán nincs. Sokkal sűrűbben gyakoroltam, naponta vagy 2 naponta. Egyszer a teljes sort, egyszer az ovulációt segítő gyakorlatokat a ciklusom feléig! Majd utána óvatosabban, már úgy éreztem kell vigyáznom "Valakire" nehogy túlzásba vigyem.
És a CSODA megtörtént! A tanfolyam utáni első ciklus alatt megfogant a kisbabánk és azóta szépen fejlődik. Még 3 hónap van a születéséig! Azóta a várandós torna gyakorlatsort is megtanultam már.

Mi két és fél évet vártunk a kisbabánkra. Tudom valaki sokkal többet, de valakinek már 6 hónap után lombikot javasolnak. Én azt hiszem, hogy ez alatt mi biztosan sokkal jobban megtanultuk, hogy az Élet nem a mi kezünkben van. Nem mi vagyunk ennek az urai, és micsoda csoda egy új kis Élet! Még sokkal értékesebb lett így, és a várakozás által mi is gazdagodtunk. Amit én megtanultam ebből, hogy merjünk bízni - és ne a mesterséges beavatkozásokban higgyünk! Mindennek megvan a maga ideje! Merjünk tenni mi magunk az egészségünkért és ne kívülről várjuk a megoldást! Csodálatos szervezet az emberi és nagyon sok potenciál megvan benne, ha megfigyeljük és hallgatunk a jelzéseire.
Örülök, hogy megismertem ezt a módszert és kívánok másoknak is hasonló örömet benne!
Szeretettel:)"

18 október 2019

 

KAPCSOLAT

bővebb információért hívj! 06-30/3852881


írj emailt

Facebook Fan Page       Wikipedia