Tudatos Zalai Férfiak!

Képpel sajnos nem szolgálhatok (GDPR), de büszkén jelenthetem, hogy Zalában egyre tudatosabbak a férfiak, ha az egészségükről van szó.
Főleg, ha férfiúi erejűkről, annak megtartásáról, növeléséről. Egyre több megkeresés érkezik az Aviva módszer férfiaknak szóló tornájáról - mondjuk ki azért van benne kis női ráhatás is.
Világtendencia, hogy az utóbbi közel 100 évben ötödére csökkent a férfiak spermium száma. 1 ml ondóban régen 100 millió körüli spermium volt, jelenleg kb 20 millió ez az érték és annak is csak maximum a felének jó a mozgékonysága és a morfológiája (alakja). Hallottam már olyan romboló kifejezést, hogy immár a férfiak nagy része "vaktölténnyel tüzel".
ferfikampány (medio)
De egy jó hírrel is szolgálhatok!

Egyre egészségtudatosabbak a (zalai) férfiak!

Egyre több érdeklődés, megkeresés érkezik a férfiaknak szóló aviva tornák iránt (mind az alaptanfolyam, mind az egyéni férfi tanfolyam 1,5- 2 órás maximum). Sőt már többen ki is próbálták és érezték az alhasi szervekre adott pozitív hatását. Végre beindult egy pozitív változás. Nem csak fitness terembe mennek a kidolgozott izomzatért, hanem az alhasi szervek egészségére is tudatosan figyelnek a zalai srácok, férfiak!
A gyakorlatok jótékonyan serkentik a keringést, a hormonháztartást, mind a férfi potenciát javítják. A tartos eredményhez szükséges még a rendszeresség 2-3X-i fél órás gyakorlás hetente.
gyurj (medio)

Mi okozhatja a problémát?

A teljesség igénye nélkül: 
stressz, környezeti faktorok, táplálkozási hibák, ülő életmód, szűk farmerek, mobil telefon, hordozható számítógép-, wifi és routerek sugárzása, hormonnal és adalékanyagokkal szennyezett víz és élelmiszerek, dohányzás, engergia italok, mértéktelen alkoholfogyasztás, örökletes hajlamok, fejlődési rendellenességek, egyes gyógyszerek, életkor, hormonszintek változásai, pajzsmirigy problémák stb.
gyurj-oda-is (medio)

16 július 2019

 

KAPCSOLAT

bővebb információért hívj! 06-30/3852881


írj emailt

Facebook Fan Page       Wikipedia