Szia Ildikó!

Nem valószínű, hogy emlékszel még rám, mert már jó rég jártam nálad, de most szeretném megosztani a saját "sikertörténetemet".

Zalaszentgróton voltam nálad az itt tartott első tanfolyamodon még 2015 elején.
Hogy miért is?:
Akkor már majdnem 3 éves volt az első gyermekünk és szerettünk volna kistesót. Nekünk ő is úgy érkezett, hogy az orvosok azt mondták természetes úton ne reménykedjünk gyermekáldásban. PCOS, és ami vele jár+ hátrahajló méh. Ennek ellenére ő mégis ránk talált és minket választott. Szóval bíztunk egy darabig, hogy ha egyszer sikerült másodszor is fog, de csak nem történt semmi.
Már barátkoztunk a gondolattal: nem baj, legalább egy gyermekünk van aki egészséges, és ne legyünk telhetetlenek.
Közben sokat beszélgettem egy barátnőmmel erről, mert ők is kistesóra hajtottak. Ő találkozott az általad oktatott módszerrel. Szerencsénkre a sors úgy hozta, hogy éppen akkor hirdettél meg kisvárosunkba is egy tanfolyamot. Azonnal jelentkeztünk.
A tanfolyam, a torna megnyerte a tetszésemet. Igaz kellett begyakorló is, hogy itthon tudjak tornázni. Az első hónapban nagyon lelkes voltam. Majd elmentem egy ovuláció serkentő tanfolyamra is. Utána felváltva tornáztam.
Nyár közepére sajnos ellustultam a tornákkal, de heti egyszer igyekeztem tornázni.
Közben visszatértem a munka világába és már nem csak mondtam, de el is fogadtam, hogy sebaj ha nem adatik mégegy gyermek, akkor nekünk egy járt. Közben azért tornáztam, gondoltam ha babához nem is segít, de kicsit rendezettebbé teszi a ciklusom, akkor már megérte, és maga a mozgás öröme is jó volt.
Novemberben aztán mégiscsak vettem egy tesztett. Megérzésből. Pozitív lett. Rohantam is az orvoshoz. Igazolta a várandóságot.
Mégiscsak sikerült.
Köszönöm AVIVA, köszönöm Ildikó.
(2016. július 18-án megérkezett Zente Dávid 3430 gr-al és 49 cm-el! szívből gratulálok!)

25 július 2016

 

KAPCSOLAT

bővebb információért hívj! 06-30/3852881


írj emailt

Facebook Fan Page       Wikipedia