Mi is az az AquaRelaxáció?

 

Az AquaRelaxáció egy gyógyító/lazító terápia, ami testmeleg vízben történik.

 

Miben más és egyedi ez a terápia?

A terápia egyediségét a meleg-vizes közeg adja. A meleg vízben izmaink már önmaguktól is ellazult állapotba kerülnek, és ez tovább fokozható a szakavatott mozdulatokkal. A különleges eszközök segítségével a lebegtetett vendég a súlytalanság nyújtotta szabadság élményét éli meg, miközben a terapeuta finom és dinamikus mozdulatokkal végez nyújtásokat, masszázst és kimozgatásokat a főbb izomcsoportok és meridiánok mentén. A meleg vízben, a háromdimenziós térben történő a lélegzettel összehangolt ritmusban végzett mozdulatok olyan szinten képesek a testeket ellazítani és átmozgatni, ahogy a szárazföldi technikák nem.

 

Kinek ajánlható az Aquarelaxáció?

Az Aquarelaxáció kortól, nemtől és panaszoktól függetlenül bárkinek ajánlható. Az AquaRelaxáció kezeléseket gyógytornászok, masszőrök, mozgásterapeuták, gyógypedagógusok és dúlák alkalmazzák relaxáló és terápiás célokra, hogy csak néhányat emeljünk ki az eddigi alkalmazási területek közül. Egészséges és beteg felnőttek és gyermekek egyaránt élvezhetik az AquaRelaxációs kezelések hatásának előnyeit.

 

Ha felkeltettem érdeklődéseteket s további részleteket szeretnétek megtudni, akkor ajánlom Nagy Bogi honlaját, aki ennek a módszernek IS nagy mágusa! Mellesleg Aviva torna oktató (tehát kolléganők vagyunk!) Honlap: http://shiatsutanfolyam.webs.com/aquarelax-ci

23 május 2013